Non-stop pizza Budapest

 

Budapest a lehetőségek városa, nem csak egyetemek, felsőfokú tanulmányok, munkahelyek szempontjából, hanem szórakozási lehetőségek tömkelege is ránk zúdul, nem hiányozhatnak így hát a pizzériák sem. A pizza pedig napjaink egyik legkedveltebb étele. Legkedveltebb? Minden sarkon van egy Pizzéria, nemcsak fővárosunkban, de már a vidéki városokból sem hiányozhatnak a pizzériák. Az egyetem városokban sincs kevesebb pizzéria, mint égen a csillag. A közértek bővelkednek a 10-15 perc alatt megsüthető mirelit pizzákban, sőt még a pékségekben is be lehet szerezni mini pizzákat, és még pizzás csigákat is. A mini pizzás tekercsről nem is beszélve. Ez egyet jelent: Pizza=élet.  Azon kevés étkek közé tartozik, melyet korra és nemre való tekintet nélkül szinte mindenki szeret, és amiből szinte bármikor le tud gyűrni egy szeletet. Ezért is létfontosságú, hogy a nap 24 órájában tudjon a magyar nép pizzához jutni. Friss, finom pizzához.

Budapest. Éjfélt üt az óra. És te még nem vagy ágyban? Tanulsz. Szakdogát írsz. Éhezel. Vagy egyszerűen csak chatelsz a barátaiddal. Vagy beleveted magad a budapesti éjszakai életbe, hajnal 3-mat üt az óra, de te már nem alkoholra szomjazol, hanem valami másra vágynál. Egyre gondolunk? És igen. A pizzát ki ne szeretné? Tény, hogy nem a fogyókúrás ételek közé tartozik, de nagyon finom. A legjobb az, hogy nem lehet nem szeretni, hiszen bármilyen feltétet kérhetsz rá, akár szolidabban nyomod, akár veszély az életed, és akkor jöhet alapnak a paradicsomszósz, arra sajt feltét szalámival, sonkával, a hagymakarikákat se sajnáljuk, bacon szalonna is játszik, és még néhány kolbászkarika is elfér rajta. Ha ez sem lenne elég, felturbózhatod egy kis csípős szósszal is, hogy jó poklos legyen. Így el is értük a csúcshatást.

Habár a magyar nép tradicionális étele nem a pizza, a magyar nép mégis egy pizzafaló nép! Szeretjük, ha a pizzánkat jól készítik el, még jobban, ha melegen tálalják, ha frissen teszik elénk, vagy dobozolják be, gazdag feltéttel, ropogós tésztával, aminek az alapja egy nagyon gazdagon felkent alapszósz. Ez ad neki egy alapíz volument. Ezt szeretjük legurítani finom kísérővel, általában colával. Szeretjük, ha a rendelésünk mellé kapunk egy ajándék colát, mert akkor máskor is tőletek rendelünk.

De akár hogy is szeretjük a pizzát, fokhagymás-tejfölös alappal, vagy paradicsomossal, azt még jobban szeretjük, ha a nap 24 órájában kihozzák. De vajon az olyan éttermek listája is beláthatatlan, amelyek non-stop vállalják a pizza kiszállítást?

Non stop pizzéria? Pizza falás éjszaka? Rengeteg étterem szállít ki éjjel 11-ig, vagy éjfélig, viszont azokból az éttermekből,- melyek non stop szállítanak ki pizzát, – viszont vajmi kevés van.

Próbáltátok már a „Pizzás” éttermet? A pizzájuk 4,5 csillagot érdemelt ki az 5 csillagból, ez azért nem rossz, ugye? A házhoz szállítás értékelése szintúgy.  Mit szóltok a Pizza Marzano étteremhez? Itt a pizza 2 csillagot kapott csak az 5-ből, a házhozszállítás viszont 3-mat. Na és próbáltátok már a Dr. Pizzát? Változatos és széles választékkal összeállított pizzák, kínálatukban megtalálhatóak nem csak pizzák, de tészták is, gyrosok, vegetáriánus ételek és sok más egyéb falnivaló falat. Pizzáikat kiváló és friss alapanyagokból készítik el.

Rossz hír azoknak, akik nem környékbeliek, hogy csak a környező területekre szállít, néhány kilométeres körben, viszont jó hír azoknak, akik a közelben laknak, mert ők viszonylag rövid idő alatt kézhez kapják a pizzájukat, hiszen nem jön a pizza messziről.

A Pizza Küldönc a nap 24 órájában, minden egyes percében felveszi pizza rendelésed. Viszont negatívuma, hogy minimum 1000 Ft értékben kell rendelned, különben nem viszik ki neked a pizzádat.