Pizza Akció Budapest

 

Miféle pizza akciókkal kecsegtethet számunkra a főváros? Mivel fővárosunk nem éppen kicsi, ezért választék is van bőven. Milyen pizzát rendeljünk hát, és az igazi kérdés: honnan? A pizzériák vetekszenek a vendégekért, nekünk ugyan mindegy, hogy honnan rendelünk, csak jó legyen, gyors és friss, na és persze az ára sem utolsó szempont. A pizzériáknak viszont nem mindegy, hogy tőlük rendelünk, vagy máshonnan, ezért jobbnál jobb, hívogatóbbnál hívogatóbb akciókkal próbálják meglasszózni, elcsábítani a vendégeket. Elengedhetetlen, hogy a vendégek elégedettek is maradjanak. Az első lépés mindenképp a figyelem felkeltése, viszont ha nincs megelégedve a vendég a kiszolgálással, vagy a minőséggel, akkor akár véleményt is hagyhat online felületen, aminek vagy örülünk, vagy nem, viszont ha negatív az értékelés, mi hiába rukkolunk elő jobbnál jobb akciókkal.

5 pizza 4 áráért – rendelj 4 pizzát, és az 5-et megkapod ajándékba.

A Don Pepe étterem havi pizza akciója a pestós-csirkés pizza. Na de mi is az a pestós-csirkés pizza?  Nem más, mint mozzarella, roston csirke, pestós sajtkrém és persze paprika. A pizza önmagában 1590Ft, de ha szívesen gurítanád le egy 0,5 l kiszerelésű coca-colával, akkor viszont 1890 Ft. A hónap extra pizzája pedig a BBQ Bonanza Pizza. Imádod a BBq szószt? Darált marhahús is jöhet? Kolbász, füstölt mozzarella, mind önmagukért beszélnek, bacon és mediterrán sonka. Mindez 2690 Ft-ért!

A Pizza Forte igazi falusi ínyencséggel rukkolt elő: falusi pizza ajánlattal, mindössze 1695 forintért, ami nem más, mint tejföl, tarja, lilahagyma, na és még ráadásként mozzarella. A klasszikus forte pizza tészta mellett, – amely közepesen vastag, tehát se nem túl vékony, se nem túl vastag, kézzel nyújtott pizza tészta, serpenyőben kisütve, 32 és 45 cm-es méretekben tudunk kipróbálni,- lehetőségünk van variálni a feltéteket, arra az esetre, ha például paradicsom helyett lilahagymát látnánk szívesen a pizzánkon.

Emellett kérhetünk igazi itáliai pizzát is, csak 32 cm-es méretben, valamint fitness pizzát is tudunk rendelni, tehát nem kell megszakítanod a fogyókúrádat, amennyiben fogyókúra miatt kérnél fitness pizzát, nem pedig bűntudatból.  Miben más a fitness pizza tészta? A fitness pizza tészta csökkentett szénhidrát és növelt rosttartalommal készül, és 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, light mozzarella sajttal, 32 cm-es méretben.

A Pizza Diner étlap webes felülete szerint 2 db 32 cm-es tetszőleges pizza mindössze 1690 forint, 2690 Ft helyett.

A Big city Pizzéria étlapja szerint viszont 24 db Mini pizza dog – ami pizza tésztába tekert virsli, 2 adag szósszal- 2800 Ft, 12 db mini pizza dog, egy adag szósszal pedig 1470 Ft.

A Theo Papa Pizza kínálatában nem kevesebb, mint 30 pizza akció közül válogathatunk kedvünkre. Az akció tárgya: 32 cm-es Pizza grand, csak a feltétek változnak. Az egyiknél fokhagymás-tejfölös alap, a másiknál paradicsomszószos az alap. Erre változékony a feltét. Van, ahol paradicsomkarika, kolbászkarika, valamint lilahagyma, van, ahol a szószra pakolhatsz mozzarella sajtot csirkemell csíkokkal.  Egy közös: mind 2490 Ft-ért lehet a tiéd.

Mit szóltok a Yes Pizza akciójához? Dupla Pizza Akció keretén belül a tiétek lehet 2 db 32 cm-es pizza 3000 Ft-ért, vagy egy romantikus szombat esti filmezés mellett döntöttetek? Akkor itt az akciós páros menü 1 db 32 cm-es húsimádó pizza kíséretében, 1 db 32 cm-es magyaros pizza, 4 db csokis palacsinta desszert gyanánt, amit leguríthattok 1literes pepsi colával, mindezt 4150 Ft-ért.

Ha sem az egyik, sem a másik pizza nem keltette fel az érdeklődéseteket, akkor a páros menü 2 a ti páros menütök: 1db 32 cm-es Hawaii pizza, 1 db 32 cm-es Yes-pipi pizza, 4 db lekváros palacsinta, és 1 literes schweppes narancs.