Pizza rendelés éjszaka- III. kerület

 

Fővárosunk, Budapest még éjszaka sem alszik, főleg, ha pizzáról van szó. Épp ezért nem kell aggódni, ha házibulit tartasz, és kifogytál a nasikból, rágcsákból, egész éjszaka rendelhettek a széles pizza választékból! Ráadásul ezzel nem fogsz mellé, a vendégeidnek biztos ízleni fog, bármilyen pizzát is rendelj, elvégre is a pizzát mindenki szereti. Egyedül az a kérdés, hogy milyen feltét szerepeljen rajta. Vegetáriánus? Húsimádó? Vegán? Vagy nem bíznád másra, és esetleg inkább saját magad válogatnád össze a feltétet? Mini? Normál? Óriás? Családi méret? Hagyományos tészta? Netán igazi itáliai? Vagy esetleg fitness pizza tésztára fáj a fogad? Határ a csillagos ég!

Próbáltátok már az Avanti Ristorante Pizzériát? Éjfélig kihozzák nektek rendeléseteket. Ez a 3.4 csillagos étterem egészen éjfélig a rendelkezésetekre áll, sőt, már mobil applikáción keresztül is tudtok rendelni, így nem kell ezért bekapcsolni sem a laptopot, sem a számító gépet.

Vagy mit szóltok Alfonzó Papa étterméhez? Alfonzó Papa éjfél után fél órával is gondoskodik a korgó gyomrok pizzával való feltöltéséről! Sőt, Alfonzó Papának nem csak a pizzája isteni, de tud nektek összeütni leveseket, előételeket, még rizottót is, a főzelékekről nem is beszélve. Na és hogy álltok a tésztával? Húsételekkel? Ráadásul specialitásokkal is előrukkol, de ha nem vagytok nagyevők, hot-dog is szerepel az étlapján, desszertek, és sok más finomság.

A Don Pepe Békásmegyerről hallottatok már? A Don Pepe egy láncolat, ki ne hallotta volna a Don Pepe nevet? 4,4 csillag az 5-ből, akkor már rossz nem lehet! A kiszállítás 20-68 percet vesz igénybe. Fellapozva Don Pepe weblapját, az akciós pizzák külön listájával találjuk szembe magunkat. Ezen a listán 2 féle árral találjuk szemben magunkat: a drágábbak 2690 Ft-ba kerülnek, az olcsóbb akciós pizzák pedig 1590 Ft-ba, és mind 32 cm.

A Fries Point-nál a szállítási idő 45-58 perc, a szállítási díj pedig 200 Ft. Itt szintén nem ússzuk meg akciós pizza nélkül, 2 db 26 cm-es „te pizzád pizza” rendelése esetén 1990 Ft-ot fizetünk, és itt mi válasszuk ki a feltét 4 db szegmensét! A másik lehetősége a „te pizzád” pizzának a 32 cm-es változat, ugyanezekkel a feltétekkel, valamint feltételekkel, mindössze 1000 Ft-tal drágábban.

A Pizza Hut Self Stone serpenyős (pan) pizzával, tradicionális pizzával, valamint tradicionális sajttal töltött széllel, de még spanyol pizzákkal is tud szolgálni.  Sőt, tudod menüben is kérni. Az egyik ilyen pizza menü a 2 db közepes pizza 3780 forintért, de választhatsz 2 db nagy pizzát is, 5180 forintért, de ha még ez sem lenne elég, akkor a 3 db-os közepes-, valamint nagy pizza menü már csak kielégíti csillapíthatatlan étvágyadat.  De ha szomjazol,- naná hogy szomjazol pizza evés közben – és innál mellé valamit, akkor az 1liter kiszerelésű Pepsi a te menüd, ami 1 liternyi pepsi colát és egy közepes méretű pizzát tartalmaz.

Ha a Pizza Mániától rendeltek, az átlagos várakozási idő 49 perc. Jó hír, hogy nincs minimális rendelési érték. 24-32-45 cm-es pizzák közül választhattok, valamint mix pizzák és bekerültek a reppertoire-ba. Le tudjátok szűkíteni a kört népszerű ételekre, valamint 1500 Ft alatti ételekre.

Ha a Ragazzi Pizza mellett teszitek le a voksotokat, készüljetek fel, hogy a minimális rendelési érték 1500 Ft.

A legegyszerűbb talán, ha beírod a keresőbe a netpincér honlapját, ott rá tudsz klikkelni a kerületre, és kidobja a találatokat, neked nincs más dolgod, mint hátradőlni, kiválasztani az éttermet, a pizzádat, megrendelni, és megvárni, amíg kihozzák.